Op de Schepijskaart van België krijgt elk verkoopunt van schepijs, zoals een ijssalon, kiosk of ijsboerderij, een gratis vermelding. Dit houdt in dat naast de basisgegevens ook de links naar de eigen website en social media wordt opgenomen. Mochten er gegevens ontbreken of verkeerd zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk nodigen wij u ook uit contact met ons op te nemen indien uw ijssalon nog niet staat vermeld. Wij streven ernaar de Schepijskaart van België zo compleet mogelijk aan te bieden, maar kunnen helaas niet voorkomen dat er ijssalons nog niet staan vermeld.

Naast de gratis vermelding op de Schepijskaart van België is het ook mogelijk deze uit te breiden met een eigen logo, openingstijden, acties e.d.. Daarnaast werken we nog aan de mogelijkheid om ook een digitale ijsvitrine op te nemen.

De Schepijskaart van België heeft inmiddels al vele volgers op Social Media en krijgt steeds meer naamsbekendheid. Ook zijn we aanwezig bij de ijsbeurzen en wedstrijden georganiseerd door de vakvereniging en schepijs machine fabrikanten.

Door uw gratis vermelding uit te breiden met de extra mogelijkheden valt u nog meer op bij uw gasten en kunt u een veel groter publiek bereiken. Zoals dagjesmensen die ergens in de buurt een lekker ijsje willen eten. Voor de prijzen hoeft u het niet te laten en berekenen we geheel in stijl per ijsbolletje en kunt u naar eigen wens samenstellen.

U kunt een account aanmaken met het bij ons bekende email adres op https://www.schepijskaartvanbelgie.be/beheer/account/register. Zo kunt u uw basisgegevens en vestiging(en) zelf beheren.

Indien u nu een account aanmaakt en kiest voor 1 of meerdere extra mogelijkheden krijgt u deze de eerste 2 maanden gratis. Leden van Ambachtelijk IJscentrum krijgen zelfs het eerste jaar gratis.
Met het mooie weer in aantocht is dit een mooie gelegenheid uw schepijs verkooppunt extra op de kaart te zetten.

Smaken


Eigen logo.

Beschrijving van de ijssalon. Promoot hier je ijssalon.

Acties en of laatste nieuws.

Openingstijden. Laat de gasten weten dat u open bent.
Met de openingstijden plugin staan de openingstijden ook op uw website en hoeft u maar 1 keer in te vullen.
Andersom is ook mogelijk, openingstijden overnemen van eigen website/google/facebook.

Onze ijsmaker werkt nog aan nieuwe smaken.

Prijslijst


Hoorntje - Gratis vermelding.

1 bol - 1,25 euro.

2 bollen - 2,50 euro.

3 bollen - 3,75 euro.

4 bollen - 5,00 euro.

Alle prijzen zijn per maand, per vestiging en exclusief btw.
Niet het hele jaar open? Neem dan tenminste de smaak Openingstijden en betaal niets voor de gesloten maanden.
Meer dan 3 vestigingen? Dan geven we korting. Neem daarvoor contact met ons op.